KUNDEUDTALELSER

– mine kunder siger det, som det er; din garanti for gedigne resultater

Skræddersyet til mine behov; valg af metoder og værktøjer, der passede til mig, derfor kunne jeg bruge dem øjeblikkeligt med markante resultater.

Umiddelbare resultater er fornyet energi, større indsigt i, hvad der er vigtigt for mig og mere tid til disse vigtige aktiviteter. Opretholder mine resultater på de opgaver, jeg måles på. Spin-offs: Større netværk og et styrket personlige brand, alle væsentlige for mine langsigtede mål.

Jesper Wahl Poulsen

Senior Manager - Global Master Data Management , Ascendis Pharma A/S

Crack the Code courses given by the Strandskatt company was interesting, informative and involving. After that, I felt much better prepared for the Danish work market and culture.

Konni Strandskatt gave me the right knowledge, tools and support which helpt me to land my dream job here in Denmark.

strandskatt.dk has my highest recommendations.

Agne Norvalaityte

Logistics Assitant, Polar Seafood Denmark

Konni Strandskatt er yderst professionel i sin tilgang og jeg kan derfor kun give hende mine bedste anbefalinger.

Brian Andreasen

Projektkoordinator, AMU Nordjylland

Konni stolede på mit potentiale og gjorde mig bevist om mine faglige, sociale og personlige kompetencer. Det udvidede min forståelseshorisont og tændte mine karrieredrømme. Jeg ville ønske, jeg havde mødt Konni tidligere i mit forløb. Det er ærgerligt, at det langt fra er alle nyuddannede akademikere, der får mulighed for at benytte sig af strandskatt.dk.

Forløbet var: Professionelt | Motiverende | Nyskabende.

Anne Fischer

HR-medarbejder hos 1. Eskadre Stab, Flådestation Frederikshavn

Jeg har haft fornøjelsen at gøre brug af Konni’s viden indenfor adfærd og personvurdering, og er imponeret af hendes enorme viden, med stor dybte og glimt i øjet får hun formidlet vigtig viden, på en interesant og let måde, uden det bliver overfladisk, tværtimod !

Jeg vil helt sikkert gøre brug at Konni som konsulent og rådgiver i fremtidige jobs, og anbefaler hende uden forbehold som rådgiver og problemknuser for arbejdspladser, der har små såvel som store effektivitets problemer

Bo Kornum

Kreativ Sjæl, Bo Kornum

Konni is the best of the best. I would reccomend her to everybody with all my heart. She helped me and others so much with getting the dream job and her courses are easy to understand!

Ana Daiana Fazekas

Beregner, Præfa Betonelementer

Jeg har fået øjnene op for nye muligheder og løftet mit arbejde, gennem kontante tilbagemeldinger og kærlige puf.

Birgitte Poulsen

HR-Partner, Aalborg Universitet

Har haft et rigtig godt sammenarbejde med Konni. Jeg har været meget glad for den ærlige og konstruktive tilgang som Konni har. Jeg vil bestemt både anbefale og henvise andre, skulle jeg få lejligheden!

Daniel John Høgedahl

Chefkonsulent, Erhvervshus Nord

Lyder som pral, men det føles som om min hjerne er vokset i dag. Så meget at den ikke kan være i mit hoved.

Nåååh nej det hedder sig at jeg er under udvikling 🙂 Tak til Konni fordi du sætter tankerne i gang. Jeg har fået mere energi og overskud til det, der er vigtigt både på job og hjemme.

Gry Rasmussen

Souschef, Tandlægen.dk

Som civilingeniør med knap 1 års ledighed i rygsækken var optimismen ikke den samme, som da jeg dimitterede. Værst af alt havde jeg svært ved at gennemskue hvad der skulle til for at komme nærmere en stilling. Konni forstår at finde frem til det du står for – både professionelt og personligt. Det er en fordel som jobsøgende, fordi din arbejdsgiver fornemmer harmonien mellem din ansøgning og den person som møder til jobsamtalen.

Ud over at styrke dig i selveste jobsøgningen forstår Konni også at introducere nye veje til dit næste job.

Som en tidligere deltager i ”Effektiv jobsøgning” og nuværende ansat kan jeg kun omtale Konni i positive vendinger, da hun ikke blot hjalp mig i arbejde, men bærer en stor del af æren for, at jeg sidder i min drømmestilling.

Atli Runer Kristjansson

Projektchef, Barslund

Jeg var imponeret over ambitionsniveauet om at komme i gang med det samme, det var det helt rigtige for mig…så (da jeg startede hos dig) blev jeg færdig med at spilde tiden..!

Forløbet var personligt, ambitiøst, målrettet!

Dorte Dahlgård Larsen

Byggesagsbehandler, Silkeborg Kommune

Positivt, berigende og værdifuldt er ordene der bedst beskriver mit outplacement forløb hos Konni Strandskatt.

Konni er en verdensklasse sparringspartner, med unikke menneskelige egenskaber blandt andet i form af at kunne læse dig, og hurtigt sætte sig i dit sted, og vurdere hvad der bringer dig tættere på målet.

Jeg giver Konni mine varmeste anbefalinger.

Claus Mynderup

Sektionschef, ATP Udbetaling Danmark, Frederikshavn

strandskatt.dk is the most useful course I have personally participated.

It gives a great overview and digs in the depths of how to be competitive and successful in the Danish work field. With the workshop and personal guidance my chances increased and i feel more comfortable.

Konni Strandskatt works hard and passionate to help everyone in need.

Csongor Medgyesi

Projektleder, HP Nordic

Konni har en helt særlig måde at coache på. Hun er selv det allerbedste eksempel på en, der kender sig selv og arbejder med det, hun brænder for. Man kommer til at tænke: “Det ser da ikke så svært ud – og det ser tilmed rart ud – det kan jeg også gøre!

Helle Borregaard

Area Sales Manager, Actona Company A/S

Et forløb hos Konni Strandskatt er en yderst effektiv, nærværende og udviklende proces, som giver dig værktøjerne og forbereder dig til at lande drømmejobbet. Konni er en meget engageret person, som brænder for sit hverv. Hun sætter sig ind i din situation, dine behov og ønsker, hvilket forløbet bliver tilpasset efter, hvor Konni samtidig udfordrer og presser dig på en positiv facon, der gør forløbet meget lærerigt og konstruktivt. Konnis store erfaring og netværk gør, at der ikke er langt fra ord til handling, når der skal lægges strategi til og laves forbedringer i jobsøgningen.

Jeg kan kun give Konni og strandskatt.dk de varmeste anbefalinger.

Helge Gammelgaard

CRM Application Manager, Saint-Gobain Nordic and Baltic, Construction Products.

Et forløb hos Konni Strandskatt er en stor hjælp i jobjagten. Konni er en effektiv, handlekraftig og proaktiv rådgiver, som altid har masser af forslag til nye strategier og forbedringer i jobsøgningen. Samtidig kan hun med sit store netværk åbne nye døre og muligheder.

Marie Damgaard Christensen

Klubansvarlig , Kunsten

I met Konni Strandskatt through a course that she organised called Crack the Code that aimed to help international students in Denmark find jobs on the danish market. By the end of the course I was able to write effective job applications, know how to present myself at interviews and even got an internship in a succesful company with a promise for full time employment.

Konni has been devoted, motivated, energetic and succesful at helping me at every stage of my job search.

Stela Valentinova Hristova

UI UX Designer, Markers

Gennem de sidste uger har jeg haft fornøjelsen af Konnis sparring på vejen mod min næste opgave.

Hun formåede tidligt at sætte sig i mit sted, og med enkle praktiske værkstøjer og udfordrende spørgsmål kombineret med den nødvendige støtte undervejs har hun formået at tilføre den ønskede værdi på vejen mod det ønskede resultat.

Min oplevelse er Konni og forløbet hos hende er udelukkende positiv, og kan klart anbefales til andre.

Jess V. Laursen

Salgsdirektør, Linds AS

SPOT OG STOP er et særdeles aktuelt og spændende område, som jeg i mit daglige virke kan udvikle og blive bedre til. Jeg fik værktøjer og stof til eftertanke med hjem, der kan ændre min hverdags vaner. Jeg griber til overspringshandlinger i en presset hverdag.

Efterfølgende er der sket et par ændringer især på mailområdet og ikke mindst en synlig plan over haste- og væsentlige opgaver. Et meget levende og engageret oplæg med flere gode og relevante praksisoplevelser / værktøjer.

Susanne Qvist

Udviklingsdirektør, Egn

Jeg har personligt fået et stort udbytte af workshoppen Personlig effektivitet. Jeg synes, at du formår at holde emnet nede på jorden og gøre det praktisk orienteret. Jeg oplever det som værdifuldt, at der er tid til diskussion med andre kursusdeltagere, så man får flere vinkler på diskussionen og læringen. Jeg har fået nogle værktøjer, som styrker mig i prioriteringen af mine opgaver.

Helt konkret har jeg valgt at fokusere på styringen af min kalender og mail, og jeg føler, at jeg har genvundet kontrollen.

Jørgen Jensen

Seniorkonsulent - Business Operations, Global Delievery hos IBM, Aarhus

Hej Konni,
Så fik jeg med din store hjælp job i går, starter som butikschef ved Circle K den 1. Maj, og der skylder jeg dig en kæmpe tak for al din hjælp.

Nyd at du gør en kæmpe forskel.

Susanne Jensen

Butikschef, Circle K, Fredeikshavn

strandskatt.dk er ikke en standardvare – men tager udgangspunkt i den enkeltes situation. Empati – nærvær – fleksibilitet – respekt – tålmodighed. Forståelse for- og fokus på det hele menneske.

Ord, der beskriver arbejdsstilen er: Empati – respekt – fleksibilitet – fantasi – ukuelighed – tålmodighed – anerkendelse – ansvar.

Martin Jørgensen

Google Ads Marketing Specialist, Forspring.nu

At arbejde med Konni hos strandskatt.dk var en super dejlig oplevelse, der kun kan anbefales.Hun sætter sig ind i arbejdet og gør sit bedste for at opnå det ønskede mål efter behov fra hver klient.

Under hele forløbet har jeg fået konstruktive meninger fra nye perspektiver. Det var virkelig motiverende og lærerigt.

Tusind tak for hjælpen! 🙂

Zuzana Sand Krystýnová Christiansen

Logistics, Epoka

strandskatt.dk er en yders professionel sparringspartner.

Konni skaber en følelse af fælles styrke i jobsøgningsprocessen. Hun formår at læse mig hurtigt og på den måde optimere min måde at søge arbejde på.

Jeg er sikker på, at hvis jeg kunne have startet hos Konni før i min arbejdsløshed periode, så ville jeg have haft job før jeg fik det.

Michael Clemmensen

Lærer , Guldbæk Friskole

 

Jeg er meget overrasket over den individuelle sparring baseret på den enkeltes behov. Jeg nåede at være arbejdsløs i 2 år, og jeg opnåede mere på de sidste par måneder end jeg havde gjort de første 22. Den følelse jeg står tilbage med kan kun beskrives som strandskatt.dk 🙂

Forløbet var målrettet, effektiv, resultatorienteret.

Michael Nesheim

Market Manager, Datamarked ApS

Konni har engageret sig 110 % i mig, og ikke bare min karriere Hun er gået den ekstra mil for at afdække, hvad der forhindrede mig i at tage et nyt job. Da det var på plads, gik resten af sig selv.

Forløbet har været udfordrende, selvudviklende og har givet mod til mere.

Mie Lindskou

Save & Retention, Telenor Group

En af de ting, andre har bemærket er, at jeg har ændret mig meget, siden jeg begyndte coaching med Konni Strandskatt. Jeg har udviklet mig fra at være et “problem” på jobbet til at blive en “løsning” og levere gode resultater. Når jeg fortæller andre, der ikke kendte mig da, hvordan jeg var, har de svært ved at tro det.

Jeg har lært mig selv at kende – blandt andet ved at identificere mine styrker og svagheder og ved at lade mig indse, hvordan jeg kan bruge mine styrker til at kompensere for mine svagheder. Konni er fremragende til at stille de rigtige spørgsmål, det gør lidt “ondt”, men det får mig til at se tingene i et andet perspektiv. Også med at hjælpe mig til at indse, når noget ikke er okay – hvis andre handler på en bestemt måde, der går mod mine værdier – og derefter blidt men bestemt få mig til at gøre noget ved det.

Jeg bruger især Konni til at aflæse og forstå andre mennesker – fx hvis jeg har et problem (stort eller lille) med nogen, coacher Konni mig i min relation til denne person – lærer mig at aflæse, hvilken persontype han / hun er, og hvordan jeg kan omgås og kommunikere med denne person, så vi ikke misforstår hinanden. Det er skønt for det fører til en gensidig forståelse og samarbejde.

Konni hjælper mig i mine karrierevalg, hun gør dette ved at hjælpe mig med at erkende, hvordan jeg foretrækker at arbejde, fx hvilke opgaver jeg er motiveret af, hvordan jeg løser opgaverne mest effektivt og lige så vigtigt, hvilke opgaver jeg skal undgå for at levere gode resultater.

Konni stiller også sit brede netværk tilrådighed, så jeg kan søge inspiration i forhold til forskellige situationer og valg, som jeg skal træffe.

En af de vigtigste ting i min udvikling er, at Konni har hjulpet mig til at “træde i karakter” på mit job, men også i mit personlige liv. Konni har hjulpet mig at få en bedre forståelse af og dermed et bedre forhold til min kone – det har også medført, at jeg er blevet en bedre far for vore to børn.

En af de måder, Konni har hjulpet mig til at “træde i karakter” er ved at lære mig, hvilke ting jeg kan påvirke, og hvilke jeg ikke kan. Jeg har derfor meget nemmere ved at fokusere på de rigtige ting og levere gode resultater. Dette lyder måske let, men det kan faktisk være en meget lang og kompliceret proces.

Konni har også lært mig, hvordan jeg “oplader mine batterier”. Igen lyder det måske indlysende, men for mig var det afgørende, da jeg var ved at gå ned med stress – når dit hoved er ved at svømme over med vigtige og ligegyldige ting, handler du irrationelt. Vi fokuserede på, hvilke opgaver dræner min energi, og hvilke, der giver mig energi. Derudover kiggede vi på, hvad jeg skal gøre i min fritid for at “oplade mine batterier op”.

Konni er en af de primære grunde til min succes både som person og i mit private liv. Jeg bliver stadig coachet af Konni Strandskatt. Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Tak.

Peter Christian Jørgensen

Senior Analyst, Ørsted

Tak for din hjælp, den var uundværlig, uden den havde jeg ikke været hos Pallisgaard i dag. Forløbet har været super relevant, størst indtryk gjorde netværkssamtalerne, da det i høj grad var dem, der fik mig i ordinært job.

Forløbet har været præcist, effektivt og nytænkende.

Rikke Rosenvinge Sigsgaard

Regnskabsassistent, Pallisgaard A/S

The best helper ever 😉

Her efforts changed my life, and helped me realize how and what should I do in my future.

I can only recommend her with pride and confidence

Tibor Joseph Sarvari

Architectural Technologist, The Design Buro