STRANDSKATT

 + 20 års erfaring med adfærd, personlig effektivitet samt job- og karriere

Strandskatt

Mit navn er Konni Strandskatt. Jeg er specialist indenfor adfærd, personlig effektivitet samt job- og karriereplanlægning.

I 2019 valgte jeg at blive skilt, derfor ændrede jeg mit firmanavn fra riksted effekten til Strandskatt.

Siden 2003 har jeg i en løbende proces udviklet konkrete og gedigne metoder og værktøjer, der beviseligt har skabt de ønskede resultater hos mine kunder. Med Strandskatt sikrer du dig effekten af mine mange års solide erfaring, hvilket understøttes af anmeldelser på Trustpilot, Google og slutevalueringer af afsluttede opgaver.

Jeg praktiserer bæredygtig udvikling, min tilgang er jordnær, praktisk og procesorienteret, fordi personlig udvikling tager tid.

Den sikre vej til bæredygtig udvikling er at være bevidst, fokuseret og tage et skridt ad gangen. Kun på den måde kan vi sammen skabe holdbare løsninger. Vil du læse mere, så tryk her.

Fundamentet er viden om adfærd

Fundamentet i mit arbejde med adfærd, effektivitet samt job- og karriereplanlægning har afsæt i min store viden om adfærd. I et evolutionært perspektiv har menneskets adfærdspræferencer bevæget sig i fire retninger: Behov for at:
1. Opnå status og indflydelse.
2. Udforske og opnå social kontakt.
3. Knytte bånd og pleje relationer.
4. Beskytte det vi værdsætter.

Den dygtige sparringspartner tager afsæt i personen samt ønsker og behov. Laver en troværdig og realistisk plan. Gør personen bevidst og lærer dem at bevare fokus, så de, gennem bæredygtig udvikling, kan nå deres mål.

Konni Strandskatt

Jeg har et solidt fundament, der er bygget på mere en 20 års erfaring fra ledelses- og bestyrelsesposter kombineret med uddannelser inden for handel, erhvervsøkonomi, coaching, adfærd og psykologiske profiler.

Kernekompetencerne udspringer af en god forretningsforståelse, stor menneskelig indsigt samt evnen til at udvikle metoder, koncepter og værktøjer, der reparerer og forebygger udfordringer.

Det bedste ved mit arbejde er, at det giver mig mulighed for at gøre en forskel.

Uddannelser

  • Cand. merc. med specialisering i Strategi & Ledelse
  • Certificeret i mange værktøjer indenfor person– og intelligenstest
  • ICC-Coach

Efteruddannelse og kurser

Personlig gennemslagskraft, Personlig effektivitet og planlægning, Forhandlingsteknik, Konflikthåndtering og Balanced Scorecard

Sprog

  • Flydende dansk og engelsk
  • Taler, læser og forstår tysk
  • Forstår svensk og norsk

Motto

“Vil du have succes, må du arbejde hårdt, aldrig give op og frem for alt være besat af en storslået idé” – Walt Disney

Jeg ser frem til at høre fra dig

6 + 2 =